Røykenmila[global] Velkommen til Røykenmila 2021

Meld deg på!

Velkommen til Røykenmila 2021

Vi er igang med planleggingen av Røykenmila 2021. Foreløpig herjer Korona men vi håper at når 1.søndagen i september nærmer seg så har situasjonen i samfunnet gått mere tilbake til normalen. Hold av dato søndag 5.september så kommer mer og oppdatert informasjon etter hvert.

Hilsen Røykenmilastyret

 


Oppdatert informasjon 13.08.2020   Røykenmila 2020 er avlyst!

Røykenmilastyret har nettopp hatt møte og i lys av den siste tidens utvikling gjeldende Covid 19 er det besluttet å avlyse Røykenmila 2020. Vi er naturligvis lei for at det ikke blir noe arrangement, men synes at det er ansvarlig og nødvendig. De påmeldte vil bli kontaktet. 

Vi håper situasjonen er tilbake til normalen om ett år og vil da ønske velkommen til Røykenmila 2021!

 

 


 


Video: Henrik Lindal


Foto: Svein Ove Isaksen

Røykenmila 2019 ble som i tidligere år, en kjempesuksess. Vi var helt inn i det siste usikre på været, men som alltid når Røykenmila arrangeres, kom solen frem og folk strømmet til arrangementet. Påmeldingen til 5 og 10-kilometeren var uforandret fra året før, men minimila kunne vise til ny rekord. Røykenmila har gjennom seks år blitt et godt innarbeidet familiearrangement, der både barn, foreldre og besteforeldre tar del i arrangementet. Vi hadde også rekorddeltakelse for de som stod på stand. Vi håper likevel at enda flere lag og foreninger, samt lokale bedrifter, blir med til neste år.

Styret i Røykenmila retter en spesiell takk til Nina og Trond Kjekstad som alltid stiller Kjekstad gård til disposisjon. Vi kan heller ikke full-rose sponsorene og de frivillige. Uten dem hadde vi ikke hatt noe arrangement. Takk for støtten.

Vi ønsker alle velkommen til Røykenmila søndag 6. september 2020.


 

Du kan nå støtte Røykenmila gjennom Grasrotandelen. Klikk på logoen over, send SMS «Grasrotandelen 913567072» til 60000, logg inn hos norsk-tipping.no eller spør der du spiller Norsk tipping sine spill.

Hovedsponsorer